گفت‌وگوی رئیس جمهور پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی روسای جمهور ایران و تاجیکستان به مناسبت عید قربان شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلنسکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با امیر قطر| تأکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم
سرخط خبرها

افتتاح ۲۲۰۰ واحد مسکن مهر بعد از ۱۰ سال چشم‌انتظاری| بذرپاش: مصمم به تکمیل مسکن مهر در سال ۱۴۰۲ هستیم

  • کد خبر: ۱۵۴۰۹۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
افتتاح ۲۲۰۰ واحد مسکن مهر بعد از ۱۰ سال چشم‌انتظاری| بذرپاش: مصمم به تکمیل مسکن مهر در سال ۱۴۰۲ هستیم
امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی در شهر جدید هشتگرد، واگذاری ۲۲۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن به متقاضیان انجام و از پنج طرح روبنایی و زیربنایی به ارزش یک‌هزار و ۵۰ میلیارد ریال بهره برداری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش امروز ۱۸ اسفند در سفر به شهر جدید هشتگرد در استان البرز با حضور در  پروژه ۶۶۶ واحدی، در مجموع ۲۲۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن را افتتاح و به متقاضیان واگذار شد.

همچنین در این سفر یک روزه پنج پروژه روبنایی و زیر بنایی به ارزش ۱۰۵۰ میلیارد ریال در شهر جدید هشتگرد شامل ۱۶۸۷۰ متر مربع به ارزش ۵۰ میلیارد ریال پارک، ۲۳۵۰ متر مربع ۳۰۰ میلیارد ریال سالن ورزشی، ۴۵۰ متر مربع ۱۰۰ میلیارد ریال کلانتری، ۴۲۱۸ مترمربع ۲۰۰ میلیارد ریال مجتمع تجاری و ۶ هکتار راهسازی و آماده‌سازی معابر شهری به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال افتتاح وبه بهره‌برداری رسید.

وزیر راه و شهرسازی در حاشیه افتتاح مسکن در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم تکمیل پروژه‌های عمرانی باقیمانده از سال‌های گذشته است، اظهار داشت: متقاضیان برخی از واحد‌های  واگذار شده، بیش از ۱۰ سال منتظر دریافت واحد مسکونی خود بودند و تکمیل پروژه‌های مسکن مهر به سرعت در حال انجام است و در حال حاضر مبالغ هزینه تمام شده ساخت مسکن بسیار متفاوت از مبالغ دریافت شده است که دولت در حال تامین این مبالغ از منابع دیگر است.

وزیر راه و شهرسازی درباره زمان اتمام پرونده مسکن مهر اذعان کرد: دولت تمام تلاش خود را برای بسته شدن پرونده این طرح به‌کار بسته است متاسفانه تعداد قابل توجهی از واحد‌های مسکن مهر باقی مانده بودند. از آنجایی که ثبت نام‌ها مسکن و پرداخت‌ها در گذشته بوده، بنایی برای افزایش دریافتی از متقاضیان نداریم، بلکه از روش‌های دیگر  سازندگان کمک می‌کنیم تا مابه التفاوت جبران شود.

بذرپاش ادامه داد: واحد‌های مسکن مهر باقیمانده شهر جدید هشتگرد تا هفته دولت به متقاضیان تحویل خواهد شد. امیدواریم تا سال ۱۴۰۲ مسکن مهر در شهر جدید هشتگرد باقی نمانده باشد.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: هفته آینده ۱۰ هزار واحد مسکونی دیگر در شهر جدید پردیس افتتاح خواهد شد. در شهر جدید پرند هم ۷۵۰۰ واحد افتتاح شده و به زودی ۲۵۰۰ واحد مسکن مهر دیگر به بهره برداری خواهد رسید.

بذرپاش درباره ساخت خانه‌های حیاط دار یک طبقه تاکید کرد: در ۱۲۰۰ شهر زیر ۲۵ هزار نفر همه خانه‌ها یک طبقه حیاط دار ساخته می‌شوند همچنین در شهر‌های جدیدی که زمین به اندازه کافی باشد نیز مسکن‌ها ویلایی ساخته خواهد شد. اما در جایی که زمین به ما اجازه ندهد مجبوریم آپارتمانی واحد‌ها را احداث کنیم.

پیگیری استفاده از ظرفیت مترو شهر جدید هشتگرد

وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه تکمیل و تحویل ۲۲۰۰ واحد مسکونی شهر هشتگرد خدمات روبنایی همچون مسجد، مدرسه، پارک، سالن ورزشی انجام شده است، درباره متروی هشتگرد گفت: مترو شهر جدید هشتگرد هنوز به ظرفیت کامل خود نرسیده است. شهرداری تهران و استانداری البرز در حال پیگیری برای رفع این مشکل است تا ظرفیتی که در حال حاضر وجود دارد به دو تا سه برابر افزایش یابد.

پیگیری راهکار‌های کاهش نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن

وزیر راه و شهرسازی همچنین در بخش دیگری از سخنانش درباره افزایش آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن یادآور شد: با روش‌های دیگری در حال رفع مشکل افزایش قیمت این واحد‌ها هستیم. نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن ۲۳ درصد بود که با تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه این نرخ بالاست، کاهش می‌یابد.

به گفته بذرپاش در جلسه اخیر شورای پول و اعتبار روشی برای کاهش نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن مطرح شده است که نرخ سود وام نهضت ملی مسکن کاهش یابد. تصمیم قطعی دولت برای کاهش نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن است، اما به دنبال یافتن راهی هستیم که پیش از پایان سال به جمع‌بندی قطعی برسیم.

وی اظهار کرد: برای متقاضیانی که تحت پوشش کمیته امداد بهزیستی و سایر نهاد‌های حمایتی هستند، روش‌هایی برای کاهش قیمت تمام شده داریم تا به کاهش آورده آن‌ها کمک کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->